intervju-sa-tacijem

Najsramniji potez poznatog dnevnog lista POLITIKA od 19 februara ove godine je svakako intervju sa teroristom i ubicom Hašimom Tačijem koji sad ima novi identitet a to je «premijer Kosova».

Pretpostavljam da je intervju napravljen pod pritiskom nevladinog sektora jer je Sonia Licht, šefica NVO za unapredjenje demokratije, sada u Upravnom odboru POLITIKE. Dakle verovatno je ona dala nalog da se ovo i uradi pa je i uradjeno jer, Bože moj, ona je na nekoliko funkcija u ovoj državi i sigurno zna šta radi.

Elem pričati o ovom gnusnom intervjuu je gubljenje vremena, pročitajte ga sami, iako je ovde samo deo, i reagujte sami ako hoćete. Lično smatram da je ovo veliki urednički ropust velikog dnevnog lista POLITIKA i nesaobrazan vremenu protiv koga se sama vlast i bori.

Zamislite da na španskoj televiziji gostuje šef ETA ili na ruskoj televiziji gostuje preostali neki čečenski terorista ili na francuskoj televiziji da gostuje terorsta sa Sardinije. ALi sigurno ne možete da zamislite da u nekim američkim novinama osvane intevju sa Osamom Bin Ladenom. Ako se nešto od toga i ostvari onda bi ovaj intervju imao smisla.

Advertisements