od-rifa-do-hilari

Dolaskom B. Obame na čelo Amerike imamo opet na vlasti Demokratsku stranku Amerike na vlasti sa svim svojim prljavim ljudima prepunih zločina na savesti. Jedna od njih je Hilary Clinton koja je zajedno sa svojim mužem ogrezla u krvi do lakata ovde na ovim teritorijama eks Jugoslavije.

Ona, kao žena dokazanog ratnog zločinca, ima volje još uvek da vlada i to je i uspela preko nesposobnog novog predsednika Amerike B.O. On je ovim (re)izborom ovakvog istrošenog kadra navukao i gnev jednog dela Amerike jer je taj svet koji je glasao očekivao nove ljude i nova lica. No to se nije desilo jer su savetnici B.O. očigledno ili neki totalni promašaji ili su iz ovih krajeva (ali ne srpske nacionalnosti).

Najtužnije je što je glasačko telo srpske nacionalnosti glasalo za ovakvu autsajderku i ubicu. Čak je tokom kampanje i predvidjala atentat na B.O. toliko javno da se činilo kao da će ona to da učini.

Ovako ova slika gore TAČNO potvrdjuje ko je zapravo ona i šta nas Srbe (u dijaspori) i ovde čeka sa takvim akrepom.

HILARY CLINTON is war criminal along with her husband who is on this picture too. CLINTON couple are the war crimes in Serbia and will remain so. This picture explains what Barrack Obama is planning to do with Serbs – absolutely NOTHING! This picture also explains why american people of Serbian origin is a little bit dumm and deaf. I can not understand why Serbs in America were voting this creep?

This picture tells everything.

Advertisements