Kakva sramotna odluka jedne vlade za koju mislim da ne postoji nigde pandan u vaskolikom svetu. Da vlada jedne države pomaže sajtove pojedinih organizacija pa da su to još u pitanju GEJ populacija.
Samim tim je ova vlast učinila da se mi strejt ljudi osetimo zapostavljenim. Da se naša koncepcija rupice-boce oseti retro. Oni su praktično pomogli najcrnji deo populacije ove napaćene zemlje. To je populacija koja ima najopasnije zamisli po ovo društvo IAKO SU SAMI DOŠLI NA SVET SISTEMOM RUPICE-BOCE.

Praktično negiraju postojanje ljudske civilazije svojim ponašanjem i za to još dobijaju pare. Ne pomaže im ni ona floskula Medjunarodne zdravstvene organizacije da pederastija nije bolest. Ovakav čin vlade bi mogao da bude i potpora zločinačkim organizacijama i sajtovima kojih ima puno. Bolje da su dali novčanu potporu Pentakostalnoj ili Sajentološkoj crkvi. To su bar organizacije koje liče na neke crkve i bar propagiraju zdrav seksualni život. Mogli su da daju prilog i onoj Mormonskoj crkvi gde jedan muškarac može da uživa u poligamiji.

Mogli su da daju potporu i ovom sajtu, he he, to bi bal bila demokratija.

Advertisements