Image Hosted by ImageShack.us

List “BLIC” ponovo u akciji. Naredjao je 4 (četiri) jahača Apokalipse, ambasadore strnih zemalja koji se otvoreno mešaju u poslove naše države i koji otvoreno zagovaraju rasparčavanje Srbije u svim pravcima. To su ambasadori Manter, Vordsvort (njegovo prezime bi trebalo da ga opameti ali nije), Hals i Teral. Ambasadori su to zemalja sa koma smo nekad bili saveznici i sa kojima smo krvarili kroz ratove. Sa tim zemljama smo uvek imali odlične odnose ali danas su to zemlje najgori neprijatelji Srba, potpuno neopravdano i ružno.

E našao se list “BLIC” da nam daje savete prema njihovom sugerisanju kako su oni “razočarani” zbog nekog našeg ispravnog poteza u politici a inače na ovim stranam se može steći i utisak da Srbiju ne primaju u Europsku uniju zbog njenog odbijanja da prizna Kosovo kao samostalnu degeneričnu, drogirantsku i kasapsku državu. Dakle ovde sa ovih stranica odvratnog lista “BLIC” može se lepo videti silovanje nacije Srba od strane novinara, a bogami ima tu i tragova govora mržnje. Tipičan primer govora mržnje je kad servirate ovakav naslov i time čak pretite vladi.

Čudno da novinar(ka) Tamara Spaić sama dodaje kvalifikacije na izjave ovih omraženih ambasadora i time pokušava da promeni naše mišljenje. “BLIC” je stvarno zahvalna novina za pronalaženje ovakvih članaka sa ovakvom konotacijom. Hvala im što mogu da se informišem šta se sprema pod okriljem vlasit p. Tadića.


Advertisements