Image Hosted by ImageShack.us

Učinak europske demokratije u našoj zemlji. Ovo je krajnji cilj NATO pakta i Solane i svih ostalih “učesnika” kao što je OVK i slična krvnička bagra. Naša vojska pod Miloševićevom vlašću nije uspela da se obračuna sa kukoljem šiptarskog naroda koji je činio zločine i prema svojim sunarodnicima.

Kompletno uništena groblja da bi se dokazalo šta? Primitivni narodi kao što su šiptari, koji još žive u plemenskim zajednicama, smatraju ako sruše spomenik da time nema dokaza da su tu živeli Srbi. Grdno se varaju. Time samo dokazuju da su nekrofiličari i da vole da se bave grobljima. Raditi ovakve stvari samo dokazuje primitivnost šiptara i njihovu daljinu od Europe ali šta ćemo ta Europa više voli takve primitivce nego zaiste posvećene narode i civilizacije. Veća je sramota europskih naroda što su nam ovo napravili nego samih šiptara koji su bili samo njihovi saučesnici. A možda su europljani to i hteli jer tako dobiju jeftiniju drogu i belo roblje za džaba  a o organima za presadjivanje i da ne pričamo. To mogu da im šiptari obezbede kad hoćeš.

Pa neka im.

Tužno je jedino to da ova naša vlast vapije za tom europom koja čini ovakve zločine i čini da je polako zamrziš i da čak preuzimaš odredjene korake protiv te i takve europe.

Advertisements