Image Hosted by ImageShack.us

Evo nama našeg izdajice kome nije dovoljno što je poljubio ruku MADLEEN ALBRIGHT već hoće još nešto da učini svojim mentorima u americi a to je da izruči jednog napaćenog čoveka odurnom režimu kome služi od pamtiveka. Hvala bogu te ovaj čovek nije u vlasti inače bi stvarno zagorčao život gdinu Kovačeviću.

Ovakvih političkih analfabeta u našoj rastrzanoj državi ima koliko hoćete ali da to bude jedan književnik dovodi u pitanje i njegov književni kredibilitet. Književnici bi trebalo da su humanisti, trebalo bi da imaju kompromise u odlučivanju i izjavama, treba da imaju izbalansirane izjave i treba da osećaju pripadnost svom (srpskom) narodu. E sad ovakva izjava govori sve suprotno od tog.

VUK DRAŠKOVIĆ NIT JE TOLERANTAN, NIT ZNA DA IZBALANSIRA IZJAVU, NIT VODI RAČUNA O PRAVIMA LJUDI (KAO ŠTO JE I GDIN-KOVAČEVIĆ), NIT VODI RAČUNA O TEŽINI SOPSTVENIH IZJAVA i kako će to da utiče na porodicu ovog mladića. Mi pre svega, i ne znamo ŠTA se tamo dogodilo a ovde ovakve minorne političke ličnosti daju ovakve teške političke izjave da dodje čoveku da ga udari u nos.

Ovo je poruka za gospodina Miladina Kovačevića:

Gospodine Kovačeviću, molim Vas i Vaše roditelje da ne čitate ovu izjavu i da ih ne uzimate zdravo za gotovo, pogotuve ne od čoveka koji je TOTALNO UNIŠTIO SVOJU PARTIJU I POIZBACIVAO SVE VREDNE I ODANE ČLANOVE NA ULICU A ZATIM SLUŽIO VLASTI SLOBODANA MILOŠEVIĆA PA VLASTI P. TADIĆA i na kraju se našao na ulici (gde mu je i mesto).

Takodje gospodine Kovačeviću da veliki broj Srba podržava to da ostanete ovde u Srbiji i da Vam bude pošteno sudjenje ovde u svojoj državi i na tlu države odakel su vaši koreni. Mnogim Srbima je žao zbog ovakvo debilnih izjava kao što je ova ali Vi dobro znate koliko su političari u Srbiji potplaćeni od strane stranog kapitala i da ustvari ovde vode politiku svojih mentora a ne politiku Srbije.

Izdržite u herojskom naporu da ostanete čitavi i čuvajte svoje zdravlje za neki Vaš budući košarkaški uspeh i proboj u svet.

Advertisements