O ovako debilnoj izjavi stvarno ne vredi ni diskutovati. Ta bezobrazna osoba koja je čak i žena i živi na Kosovu OKRIVLJUJE SRBE Da napadaju jedni druge. KATASTROFA!

Takva debilna i antisrpska izjava i može doći samo od jednog člana partije DS jer samo članovi te partije imaju nešto protiv borbe za Kosovo (iako se njihovi članovi na vlasti javno deklarišu da nije tako). Često puta na ovaj način puštaju probne balone da vide kako ćemo mi ostali da reagujemo, ako to dobro prodje nastave da pljuju po Srbiji i Kosovu dokle god to ne izazove teške reakcije. To su naučili od svojih (dragih) antisrpskih kolega iz Amerike.

Ona nastavlja da daje ovakve debilne i antisrpske izjave koje samo štete našem imidžu. Pogotovu što sama ona živi tamo na Kosovu i sad se postavlja pitanje zašto je ona to izjavila. Verovatno da ona time kupuje svoju slobodu pred šiptarima i da tamo treba izjavljivati takve izjave ako hoćeš da preživiš.
Mislim gdjo Trajković da ste promašili temu i da stvarno nemate meru u takvim izjavama. Pre nego što skačete vi kažete HOP! što je glupo.
Advertisements