Dakle baš je lepo kad te premijer države zaštiti pred Tribunalom za ratne zločine i onda možeš na miru da ideš i vršiš zločine gde hoćeš i koliko hoćeš. Sigurno da su vojnici IZRAELSKOG VERMACHTA činili zločine jer je čudno da se o tome priča. Kad se o nečemu kao što je ov atema priča naveliko onda mora da je istina da su zločini nad civilima PALESTINE planirani! Pri tome sam HAMAS nije pretrpeo nikakve gubitke. I još jedno, taj isti HAMAS se lepo naoružava i ponovo planira akcije na koje će onda IZRAELSKI VERMACHT da odgovori bombama po civilima. Da su Srbi to radili šiptarima mislim da bi na nas bilo bačeno 100 tona radioaktivnih bombi. Ovako IZRAELSKI VERMACHT je naučio kako treba sa arapima i da su u principu loši ratnici. Zamislite u uličnim borbama nigde ih nije bilo da se suprotstave Izraelcima (čitaj Jevrejima). Arapska organizacija HAMAS radi nešto što je radila partizanska kamarila na početku stvaranja avnojevske JUge a to je da pogine što više običnog naroda pa da se onda taj narod prikloni pokretu, ovaj put HAMASU. Zamislite veliku terorističku organizaciju kojoj prilazi narod….Koješta! Glupi HAMAS i glupi IZRAELSKI VERMACHT.
Treba na neki efikasan način srediti obe strane i IZRAELSKI VERMACHT i HAMAS. Za sada se nije pojavilo nikakvo rešenje. jer i jedni i drugi su po diktatu staraca iz svojih plemena.

Videćemo, možda će rešenje ponuditi naš predsednik, koji u principu, nije za vojna rešenja već za rešenja za okruglim stolom i na miran način bez upotrebe sile (iako na drugoj strani na Kosovu gine njegov narod).

Treba i Izrael da uči od g-dina Tadića, al teško da će išta naučiti. Možda ako tamo krenu da rade gomila NeValjalihOrganizacija možda im uspe i da pacifikuju do sada najratoborniju državu u regionu.

Advertisements