Image Hosted by ImageShack.us

Ovom adaptacijom izvršen je zločin koji je pokrio postojanje jedne knjižare i postojanje jedne kulturne ustanove kakva je bila izdavačka kuća NOLIT. NOLIT je bio očuvan kao firma i tokom komunizma i postojanja Jugoslavije a prekinu je jedan minoran čovek kakav je sadašnji prvi čovek Partizana i vlasnik firme “ZEKSTRA”. Oličenje zla sjedinjeno u jednom čoveku sa više lica je vinovnik ove nepodopštine u centru našeg grada Beograda.

Još samo zahvaljujući listu NOVOSTI imamo priliku da vidimo kako se uništava kulturna baština Beograda i Srbije a nekada i Jugoslavije. Dakle zahvaljujući ovakvim predanim člancima vidimo da današnji tranzicioni privatnici debelo lažu prilikom kupovine odredjenih firmi. ZEKSTRA se debelo osramotila. Prvo su držali te jadne knjižare u bedi, snižavali cene knjiga a zatim uništili knjižaru i postavili bedni salon demodirane mode.

Ovo nije usamljen slučaj u beogradu, ima i onaj na Vračaru sa onom kafanom, onaj sa MOULIN ROUGE-om na Terazijama i uklanjanjem spomen ploče sa zgrade CRVENOG KRSTA u Siminoj ulici. Naravno to sve odgovara čelnicima beogradske vlasti jer pripadaju partijama koje bi se lako odrekle bilo kakve tradicije. Jer Bože moj, šta će nama život u prošlosti, okrenimo se budućnosti.

Još 5 SRAMOTNIH ***** za ZEKSTRU i Dragana Djurića čije je ovo sve maslo. Evo čime se taj čovek sve bavio dok nije uništio NOLIT.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Advertisements