Image Hosted by ImageShack.us

Mondenski časopis nema šta! Vidi se da se brinu o trensetterima današnjice. Čudno, činilo mi se da je to časopis za modu i stajling. Medjutim izgleda da je unosnije pričati o svetskim teroristima nego o temama iz mode. Verovatno je to uradjeno sa tezom da mora malo vanity fair da sidje u narod i priča o običnom narodu širom planete. Smeta mi i što nisu sa Haradinajem razgovarali o njegovim budućim planovima. Čovek možda ima neke interesantne projekte pa da i mi svi o tome malo više saznamo. U svakom slučaju pravi uredjivački pogodak jer će sad svi Srbi sveta da se zainteresuju za ovaj ionako malo odrtaveli čaospis.

Medjutim bolesno je što odabraše ovog krvoloka? Mogli su onog svog omiljenog krvoloka Osamu Bin Ladena da intervjuišu i dadnu mu dostojan prostor u svom trendsetterskom časopisu? Osama je čak čovek sa više elokvencije, obrazovan, više je u trendu. Možda je malo nedostupan ali su mogli, ako ništa drugo, da razgovaraju sa njim o njegovim budućim planovima preko satelita.

Ovo je takodje poučan primer za naše novine da preuzmu ovaj tend od dragih američkih kolega i krenu da možda razgovaraju sa nekim od najtraženijih američkih terorista. To je sad u trendu.

Vanity Fair and Ramus Haradinaj, what a perfect couple?!

Link za ovu bezobraštinu na engleskom je ovde.Image Hosted by ImageShack.us

Advertisements