U sledu gluposti koje nam serviraju proeuropske stranke je i DAN LJUDSKIH PRAVA. Totalna glupost da mi to uopšte obeležavamo jer ta bedna europa nije bila tu da kaže da se naša prava ruše bombardovanjem 1999. godine. Čak je i jedan predstavnik europe (koja tobože poštuje ljudska prava) bio tada na čelu bestijalnog bombardovanja Srbije. Danas tog zločinca primaju ko svoga. Danas tog izroda svog naroda primaju kao najrodjenijeg i smeju se sa njim. A on uživa. Nije mu jasno koje su to budale Srbi, bombardovani i brutalno ubijani po ulicama Niša i ostalih gradova a oni se danas rukuju sa njim. Da sam ja on stvarno bih pomislio da su Srbi ludi.

Sve jedno ta europa nam nameće njihove komunistički rasporedjene datume koji se, naravno, preklapaju sa datumimam naše istorije – tek da se Srbi ne dosete. Obično dan kasnije otkrijemo da je to neki važan datum iz srpske istorije.

Ljudska prava su kategorija koja treba njima da rovare po Srbijici a o njima se ni oni ne brinu. Naturaju ih nama a oni ih ne poštuju. Poštuju ih NeValjaleOrganizacije i njima slična udruženja koja rade protiv Srba.

Ta prava se obično pominju kad treba pisati lepo o pederima, hrvatma, muslimanima, ciganima, amerikancima ili europljanima. Medjutim ne upotrebljavaju se kad treba spomenuti lična prava samih ljudi. Na primer ljudska prava se UOPŠTE ne spominju kad su u pitanju Srbi sa Kosova i Metohije. Kako to da se ljudska prava ne spominju tamo na Kosovu kad je tmao isto tako proeuropski svet? Zato što je tamo otimanje o drogu važnije od prava Srba. Zašto se ljudska prava ne pominju na portalima vezanim za teme iz Hrvatske? Zato što to hrvati ne dozvoljavaju.

Advertisements