Image Hosted by ImageShack.us

Наша малена и “важна” организација звана неоправдано ОТПОР имала је пуно важних улогица. Једна од главних улога јој је била у увођењу пиштаљке као средства за свргавање “диктатора”. Пиштаљка је и њихов највећи домет.
Друга важна улога је у смени диктатора на кормилу Србије. Диктатор 1 је уступио место диктатору 2. Врло згодно. Овај други се слика са невладином организацијом и захваљује им се што је сад на власти. Наравно и тврди се да сад нема потребе за оваквом организацијом јер што би она сад свргавала диктатора 2 ако га је довела на власт.

Наравно све је ово бајка за тупаве Брзе гласаче Србије. Нити је та организација заслужна за демократизацију Србије нити је толико важна да се један председник слика са тим окорелим србомрзсцима. То је била организација (донације из америке помажу свуда) која је покушала и преврат у Белорусији али је добила по п—и па су се повукли одатле. Покушали су нешто и са педерима у Русији па ни тамо није успело. А имали су богами и удела у Украјини али одатле су разоткривени у нашим новинама а богами су нотирани и у тамошњим.

Све у свему једна НеВаљалаОрганизација (НВО) која има и глумачке способности и која нам је тобоже просветлила пут ка “демократији” и “еуропејству”. Та антиСрби су посејани данас по владајућим структурама и роваре и даље против Срба и Србије у облику “културне деконтаминације” и сличних дебилоза.

Сада кад смо научили чему служе пиштаљке Чеди се не свиђа да се оне чују опет на улицама као да је то његов проналазак а може се лако десити да и њему засвирају.

Advertisements