ANAIJELENA-sa-ClintonomANAIJELENA-sa-Clintonom-2

Svaka čast za Jelenu i Anu, zagrlile su se sa čovekom koji je višestruko poznat koa zločinac. Prvo je obljubio mladje ženetine (jer ko bi inače spavao sa onom babom od njegove, osim možda nekih satanista ili poneki nekrofiličar) a zatim je , da bi prikrio Monikino pušenje odlučio da krene u mali prljavi, zločinački rat protiv malene Srbije. Djubre od predsednika je ovaj put uspeo da nahvata naše dve mlade (i očigledno priglupe) teniserke e da bi se slikao sa mladjom piletinom i da vrati malo stare slave kao zavodnik. E a sad zašto su se ove dve naše vrsne sportiskinje uslikale sa ovom budalom to mi stvarno nije jasno.

To neka ide njima na teret i nek razmišljaju sada kad se isprazne tereni gde li je ta publika?

ANA I JELENA su bile dva simbola Srbije, uspešne i lepe istovremeno i jake kao sportiskinje ali očigledno sad im je trebalo malo promocije jer su zglajznule u poslednjim turnirima e pa će im verovatno čičica clinton ugurati neku lopticu i tako ih poterati da igraju bolje.

SRAMOTA ZA OVE DVE ŽENSKE – SRAMOTA ZA RODITELJE OVIH DEVOJAKA TAKODJE!

Interesantno je da je ovo objavljeno samo u listu PRAVDA koji zaista prati sve aktuelne situacije u svetu. Svaka čast za list PRAVDU.Advertisements