01-aktivisti-placenici-1

Evo sad se sve lepo vidi jer iz članka u fenomenalnom listu POLITIKA možete saznati koji su to ljudi koji izvoze terorizam u tudje države i to mahom one gde postoji ruska većina. Zašto to rade to je jase – ZA ŠAKU DOLARA – i misle da mogu ostati nekažnjeno.

Ime glavnog negativca iz Srbije, odurnog plaćenika i teroriste je DANKO ĆOSIĆ.

On ima petlju da čak javno kaže kako on to nije uradio a ja pitam njega zašto se tako brzo vratio u Srbiju i nije ostao tamo da deli sudbinu sa protestantima koji dobijaju batine? I što je još gore daje nam karakteristike tog nazovi režima koji je po njemu brutalan i u krvi do kolena….. SMEŠNO gospodine Ćosiću, i vi ste u toj krvi do kolena jer ste deo toga svega, u americi se to kaže saučesnik u terorizmu ali to vi ne shvatate jer vi i radite pod okriljem američke nevladine organizacije NDI. Čak imate i svoju nevladinu organizaciju koja se zove vrlo zgodno “PROKONCEPT” i sa kojom lepo i na sav glas “izvozite revolucije”.

U svakom slučaju drago nam je da ste malo pokušali da seigrate teoriste i da “izvozite revoluciju” u tudje države i tako od Srba pravite i teroriste.

I Lenjinova revolucija je bila izvoz revolucije pa vidimo u šta se izrodilo.

Predsednik VORONJIN je lepo uradio što je odmah prijavio da postoje rušilački elementi iz Srbije i to je dobro, jer je već stvarno vreme da Srbi kao vi prestanu da rade takve odurne stvari kao što je svrgavanje tudjih predsednika i vlada. Kako nikad ne uzmete da srušite neku proameričku vladu kojih ima širom europe nego ko za inat nalazite vlade zemalja gde gde postoje Rusi kao većinski narod?

Vas i vama slične “otporaše” valjda će stći konačna kazna za svo zlo koje ste nam uvalili u obliku hapšenja od strane stranih vlada i agenture.

Lep i opširan članak imate naravno u listu POLITIKA . . ..