srbija-siri-SIDUDa su englezi govna to zna svaki Srbin. ALi da su ovolika GOVNA to ni jedan Srbin ne bi pretpostavio. Dakle gorda albionska djubrad napisače ovakav članak o Srbiji kao da su ovde sve sidači i to oni teroristi sidaši koji teroriču engleze po ulicama sšpricevima u rukama.

Neverovatno šta sve taj pogani engleski narod može i u stanju je da napiše o drugima. Pazite to su sve zemlje sa dobrom zabavom, – Španija, Grčka, Srbija i Portugal. Zato englezi šire bolesti ovorenog društva, englezi donose nevladine jajare, englezi ponižavaju našu istoriju, bombardovali su nas,bave se kao vojnici prebijanjem popova i to onih pravoslavnih, ubijajau decu u Iraku, Afganistanu i gde god stignu. Poznati su kao pijanice i to one belosvetske, nasilno se ponašaju prema svim ostalim narodima u evropi i bilo bi tu mnogo toga da se kaže o smrdljivom engleskom narodu.

Naravno ovo je plasirano pre letovanja tako da se nadam da će tu fačističku djubrad ostale velike pomenute zemlje rasturiti zbog ovog izvečtaj.

Advertisements