Sramotno je ponašanje ovog režima na vlasti u Srbiji na čelu sa predsednikom Tadićem. ONI SU SE ODREKLI SRBA SA KOSOVA ZARAD PAPIRIĆA KOJIM “MLADI DOBIJAJU ŠANSU DA PUTUJU PO EVROPI”. Ti njihovi mladi putuju po europi i bez njihovih viza jer ko želi taj i dobije vizu. Uopšte jedna sramotna odluka ovih vlasti da diskriminišu Srbe sa Kosova i da ih potpuno “zaborave” ovim svojim gestom.

Naša vlast kao da nije svesna (ili možda jeste da je ovakvim ponašanjem priznala legitimitet Kosova kao države i da posle ovog nema št aviše da govore da se Kosovo i dalje brani. Misle da smo mi neka gomila retarda koji to ne vide?! Naš narod dobro zna da je ovo čin izdaje Srba sa Kosova i izdaja celog jednog dela teritorije koji nam pripada po istorijskom pravu.

Ovim činom naša vlast je stala na stranu ubica srpskog naroda, Madlen Olbrajt, Vesli Klarka, Bila Klintona i Havijera SOlane. Na taj način šiptarima su omogućili da i dalje imaju pravo u svojim željama da otcepe Kosovo. Čak šta više to utvrdjuju i ponašanjem prema njihovoj želji da ne glasaju na Kosovu. Neke izdajničke partije poput SPO, koja se deklarisala na strani nato pakta i koja želi da Srbiju uvuče u ovo gnusno udruženje ubica, teraju svoje članove sa Kosova da glasaju što čak ne rade ni oni iz LDP.

Uopšte uzev idu teški dani za Srbe sa Kosova i sve što mogu ja s aovim blogom je d aovo napiišem i podržim ih u svojim nastojanjima da prežive i izadju kao pobednici, što je priznaćete, jako teško uz ovakav režim na vlasti – bez trunke brige za SVE SRBE U RASEJANJU. Doći će valjda kraj i ovom s..mradu od režima na sledećim izborima ali to već zavisi od nas samih.

Advertisements