Ko je Tompsona pustio u Srbiju

Ne postoji pravni osnov za kažnjavanje domaćih kablovskih distributera zbog emitovanja koncerta Marka Perkovića, iako je i samo njegovo ime sinonim za neonacizam

Marko Perković Tompson (Foto Dnevnik HR)

Hrvatska radio-televizija je u nedelju u 21.15 časova na svom drugom programu, koji se preko kablovskih distributera prati i u Srbiji, emitovala snimak koncerta pevača Marka Perkovića Tompsona, održanog na maksimirskom stadionu u junu 2007. godine. Izgleda da su nastup muzičara poznatog po veličanju ustaštva i fanovima koji ga najčešće pozdravljaju uzvicima „Ubij, ubij Srbina” jedino primetili rukovodeći ljudi u Udruženju novinara Srbije i Srpske radikalne stranke. Oni su se oglasili saopštenjima, podsećajući na naslove pesama „Jasenovac i Gradiška Stara” i „Bojna Čavoglave” („Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji”, kaže se između ostalog u njoj).

Pročitajte ovaj članak DO KRAJA AKO BAŠ HOĆETE OVDE . .

Znamo svi da je Hrvatska oličenje ustaškog režima, jedinog takvog preostalog u europi, posle drugog svetskog rata a znamo i ko je Tompson. Obično djubre od pevača, Srbomrzac, ustaša i čovek koga bi hrvatski narod trebao da se stidi. No oni ga se ne stide nego još namerno puštaju i po nekoliko puta i to isti koncert. Ali to nas  Srbe ne treba da čudi jer je, za razliku od naše proeuropske vlade koja nacionaliste i patriote osudjuje i stavlja na stub hrama, tamo u njihovoj ljepoj na vlasti pro-ustaški režim sa partijom na vlasti koja ima strogo nacionalistički prizvuk. Znajući to ne bismo se mi Srbi trebali da čudimo da se tamo veličanje ustaštva  pušta na televiziji.

Ovde nama manipulišu nazovidemokrate oličene u “predsedniku svih srba” i njegovoj lopovskoj partiji ali koja osuduje odmah u startu svaki patriotizam i nacionalizam e onda se naši mediji čude. KOJEŠTA!

Sve je to oduvek sažvakano i znamo sve o tome kakvi su Hrvati, skloni su ponižavanju i ubijanju Srba i to je to.

Here in Croatia we have the last fascist regime in the world. The country is ethnically leaned of Serbs and tihs is approved by europe. So europe is also a part in this ethnic cleansing and that is the fact that all Serbs around world should know. In Serbia we do have some kind of  “proeurope” regimewhich neglects all kinds of patriotism and nationalism. Croatian regime is nacionalist and fascist regime when you have such singers who enlarges the death of Serbs.

Advertisements