Intervju: Zvonimir Stević, državni sekretar u Ministarstvu za KiM

Euleks beži od odgovornosti

Predloge sam dostavio predstavnicima Euleksa i američkim savetnicima u KEK-u i mogu da kažem da su ideju o drugom provajderu kao posredniku skoro prihvatili

Nemamo pravo, niti mandat da se odričemo državne imovine na prostoru Kosova i Metohije, poručio je Zvonimir Stević, državni sekretar u ministarstvu za KiM, povodom učešća države Srbije u rešavanju snabdevanja strujom žitelja Siriničke župe. Stević je u razgovoru za „Politiku” izrazio neslaganje sa stavovima svog kolege drugog državnog sekretara u Ministarstvu za Kosovo Metohiju Oliverom Ivanovićem, koji je rekao da srpske lokalne samouprave na Kosovu mogu same da reše problem sa strujom.

„Mislim da to pitanje ne mogu da rešavaju lokalni lideri. To nije rešenje. Rešenje mora da bude jedinstveno i sistemsko za sve.

Stiče se utisak da se država nije izjasnila o tome?

Kako se nije izjasnila kada se mi svakodnevno izjašnjavamo PROČITAJTE O OVOME AKO BAŠ ŽELITE OVDE

Prosto je srceparajuće odvratno koliko ta naša vlast zapinje da se uvuče u d**e europi pa se odriče Srba s aKosova na svaki način. Ovo je najsvežiji pokazatelj toga ropskog uvlačenja u anus europi na način koji prosto nervira i zasmejava na neki način.

Postoji u Srbiji i državni sekretar za KIM čije ingerencije nisu poznate nikome, njegovo ime je ZVONR STEVIĆ (Hrvat?) i koji je tu samo da se izvajda i požali novinama po Srbiji kako eto euleks beži od odgovornosti. TO JE SVE ŠTO RADI OVAKAV ČOVEK NA VEOMA ODGOVORNOM MESTU I POSVEĆEN VEOMA ODGOVORNOJ DUŽNOSTI.

OVO JE VELIKA SRAMOTA ZA SRBIJU, OSTAVLJENI SRPSKI NAROD NA KOSOVU I SV ENAS OVDE IZ SRBIJE KOLIKO TOLIKO MISLIMO NA TAJ ISKONSKI DEO SRBIJE. DOBRO NIJE ON BAŠ KAO VUK DRAŠKOVIĆ KOJI KAŽE DA JE KOSOVO IZGUBLJENO ALI TO JE SLIČNOI TOME. OVAKAV ČOVEK PREPUŠTA SVE INGERENCIJE euleksu, JEDNOJ BANDITSKOJ ORGANIZACIJI europe ČIJA JE JEDINA IDEJA DA SE NADJU PRI RUCI šiptarima U UTVRDJIVANJU NEZAVISNOSTI NJIHOVOG KOPILETA OD DRŽAVE.

Advertisements