Hrvati-napali-ucenikeHrvati-napali-ucenike-2

Hrvati-napali-ucenike-3

HRVATI SU JUČERAŠNJIM ČINOM AGRESIJE PREMA UČENICIMA ELITNE ŠKOLE IZ BEOGRADA POKAZALI SVOJE PRAVO, USTAŠKO GENOCIDNO LICE. POKAZALI SU KAKAV SU NAROD U SUŠTINI. UČENICI MEDICINSKE ŠKOLE IZ ZADRA (KAKVE LI IRONIJE) NAPALI SU I PRETUKLI VODIČA PUTA MATEMATIČKE ŠKOLE PO PRAGU. PRI TOM SE ČEŠKA POLICIJA PONAŠALA INDOLETNO I PORAŽAVAJUĆE PASIVNO. VALJDA ŠTO SU USTAŠE IZ HRVATSKE NJIHOVA BRAĆA PO VERI KATOLIČKOJ. INAČE ZNAMO KAKO SE T AČEŠKA FAŠISTIČKA POLICIJA PONAŠALA PREMA NAVIJAČIMA ZVEZDE IZ BEOGRADA NEDAVNO.

NO VRATIMO SE HRVATIMA, USTAŠAMA IZ MEDICINSKE ŠKOLE IZ ZADRA. DAKLE NAVEDENA PIJANA BAGRA NAPALA JE I TERORISALA DJAKE IZ BEOGRADSKE MATEMATIČKE GIMNAZIJE I U TOME MUČKI PREBILA VODIČA AGENCIJE (MOŽDA JE TO I ZASLUŽIO) “MODENA TRAVEL” IZ NOVOG SADA KOJA NIJE VODILA RAČUNA DA LI U OVOM HOTELU (HOTEL “ALBION) U PRAGU IMA USTAŠKE GAMADI. KAO RODITELJ SMATRAM DA IMA NEKOLIKO PROPUSTA.

Prvo smatram da je agencija odmah nakon konstatacije da ima i hrvata u hoelu trebalo da iseli svu decu iz hotela i premesti drugde. Dalje trebalo je odmah da ih vrati nazad jer oni praktično nisu ni spavali to veče. Smatram da je to uradjeno DA AGENCIJA NE BI MORALA DA VRATI NOVAC. Roditelji bi trebalo odmah da tuže agenciju i odmah da povrate sav novac sudskim putem jer imaju dokaz u novinama. Nikako ovoj gnusobnoj agenciji iz novog sada ne treba omogućiti da se više ikad bavi svojim poslom.

Vrlo je važno jednom za svagda arspraviti o sigurnosti dece  prilikom odlaska na ekskurziju u inostranstvo jer će se ovakvi dogadjaji dogadjati stalno. Ko to ne shvati ozbiljno glup je i degenerik.

Dalje ovaj slučaj nas uči da hrvati itekako truju svoju decu fašizmom i ustaštvom da je to u ovom slučaju eskaliralo do ovog incidenta a biće ih sigurno još. Hrvati još uvek drže do ustaškog vaspitanja svoje mladeži i prosto je neverovatno da su te gnusne stvari radili djaci medicinske škole iz Zadra. Dalje treba izbegavati ČEŠKU kao državu gde se gaji animozitet prema Srbima i vole se šiptari i hrvati. Zašto vukljati decu po ovakvim ekskurzijama kad ona i ne shvataju svu važnost i lepotu ovih udaljenih gradova evrope i to one evrope po austrougarskom monarhijom.

Djaci srednjih škola treba da idu po svojoj zemlji i upoznaju lepote svoje zemlje kak bi je više zavoleli.

Interesantno je kako list BLIC, inače gnjusni antisrpski list, krije podatke i govori o djacima iz kole sa primorja hrvatske.

Advertisements