IDEOLOGIJA NASILJA

IDEOLOGIJA NASILJA

IDEOLOGIJA NASILJA

Ovaj izraz smišljen je negde van Srbije i poturen kao kukavičje jaje nevladinim a plaćeničkim organizacijama u Srbiji koje se “brinu” o pravima svih ljudi osim Srba. Dakle još uvek ne vidite svu pogubnost ovog izraza?

IDEOLOGIJE IMAJU SAMO POKRETI

Onda je nasilje u  Srbiji organizovani pokret i to čak većine Srba. To oni hoće da kažu. Nama Srbima jedinim u svetu žele da prikače epitet da se mi bavimo organizovanim nasiljem što svi znamo da je nemoguće. No nevladine organizacije su zdušno preuzele ovaj izraz iz svojih centrala na zapadu i brzo ga prosledile novinama po Srbiji da bismo mi to što pre uvideli. Treba Srbi ponovo da se bore sa još jednim vidom specijalnog rata koji se vodi protiv njih na njihovom tlu.

Do sad u novinama ni jednom nisu markirani degenerici koji su pretukli na smrt onog jadnog navijača iz Francuske. Ali su na sva usta pisani tekstovi kao što je SRBIJA ŽALI ZBOG TATONA ili LJAGA NA SRBIJI ili već kako su to zdušno pisali režimski novinari. Ni jedne novine nisu markirale da su za to odgovorne odredjene mentalno poremećene osobe koje samo po nacionalnosti pripadaju srpskoj naciji. Ne novine i mediji, naročito plaćenioci kao što su listovi DANAS, BLIC, VREME i na kraju onaj najgori BORBA, svi oni su pisali o tome da treba da osećamo kolektivnu krivicu za taj bezumni zločin.

KOJEŠTA! TO JE SVE SPECIJALNI RAT PROTIV SRBIJE KOJI SE VODI SVIM SREDSTVIMA I SVOM SNAGOM KAO I SPOLJA TAKO I IZNUTRA. IZNUTRA TO SU NEVLADINE ORGANIZACIJE KOJE GA VODE A SPOLJA TO SU OBAVEŠTAJNE SLUŽBE NEMAČKE I VELIKE BRITANIJE.

TO KAŽEM ZBOG TOGA ŠTO NEMCIMA ODGOVARA DA SRBI BUDU NOVI FAŠISTI NAMESTO NJIH JER IM JE STVARNO DOSTA DA SE ČAK I U IGRICAMA JOŠ UVEK PREDSTAVLJAJU KAO NAJLOŠIJI MOMCI. SAD JE VREME DA SRBI PREUZMU TAJ PRIMAT I ZATO SU DANAS FAŠISTI U SRBIJI ČAK I ONI KOJI SAMO PIŠU PO ZIDOVIMA.

No sva normalan svet zna da su bivše fašističke države bile NEMAČKA, ITALIJA, FRANCUSKA (pod višijevskim režimom), NORVEŠKA, JAPAN da ne pričamo o balkanskim kasapima Hrvatskoj, Bosni, Madjarskoj, Sloveniji i Albaniji.

Advertisements