guten-tag-SRBIJO

 

Nova koještarija. Ne mogu nama više nikad biti prijatelji nemačka i njena vlast, bilo koja da je a momentalno je na vlasti u Nemačkoj  garnitura koja dosta ponižava Srbiju. Ti dani nemačke u Srbiji su odavno. još od 1990. godine kad je jedan debeli nemac priznao samostalnost Hrvatske a pre toga Slovenije. Od tada traju dani nemačke u Srbiji a ovo je samo prazna fraza koja ne služi ničemu.

Srbi i nemci imaju dodirnih tačaka kroz istoriju ali oni su više ružni nego lepi. Mnogo ratova protiv Srbije i ponižavanja i uništavanja ove naše domovine kao i uništenje one lepe Jugoslavije , sve to ide na dušu nemačke koja danas kroz razlupani zid kaže GITEN TAG SRBIJO. Koješta.

Ti istoi nemci su bestidno i besomučno bombardovali Srbiju i ubijali Srbe zarad “oslobodjenja” šiptara, njihovih saveznika iz II svetskog rata. Oslobodili su šiptare uz ubijanje dece i staraca po Srbiji. Bestidno uništenje televizije u Beogradu je njihovo delo. Kako onda da doživimo ovo GUTEN TAG SRBIJO nego kao ordinarnu izveštačenu glupost. No sigurno će sve one NeValjaleOrganizacije da ovo dočekaju kao popravljanje imidža Srbije i slične glupsoti.

NAMA NE TREBA POPRAVLJANJE IMIDŽA, POTREBNE SU ISPRAVKE U BIOGRAFIJAMA PONAŠANJA NEKIH POLITIČARA europe KAO NA PRIMER BAŠ TE nemačke DRŽAVE. TO JE JEDINA DRŽAVA NA SVETU GDE JE PARTIJA ZELENIH BILA ZA BOMBARDOVANJE NEKE STRANE DRŽAVE. JEDINSTVENI PRIMER KRVOLOČNIH ZELENIH. JEDINSTVEN PRIMER GAŽENJA SVIH NORMI PONAŠANJA.

Posle svega toga GUTEN TAG SRBIJO deluje kao ordinarna debilna glupsot nevladinih debila.

Advertisements