spomenik-na-Terazijamasecanje-na-Jevreje

Postojanje sadašnjeg, nekakvog, “antifašističkog pokreta” u Srbiji je puka šarena laža. Taj pokret postoji da bi se reklo svima nama ostalima kako smo mi Srbi fašisti. TO je lako prokljuviti iz njihovih bednih akcija i izjava po glasilima koja su na njihovoj strani, kao BLIC ili VREME ili DANAS.

Dakle zgodno je sada u ovo vreme “demokratije” prikazati kako se šaka jada i bednika bori protiv fašizma u Srbiji zar ne?

U toj jadnoj priči još se nalazi i ministar Jeremić,  koji se nije setio da progovori o fašistoidnim državama u okruženju kakve su Albanija, Hrvatska i Slovenija i kako se u toku prošlih ratova na tlu bivše Jugoslavije vodio rat na fašistički i genocidan način od strane šiptara, Hrvata i bošnjaka. No u njegovom ekspozeu se stalno i stalno govori o Jevrejima kao da o tome mi ostali ništa ne znamo i nismo učili. Sad ćemo naučiti da je pogrom nad Jevrejima holokaust a do sada to nismo znali. No “demokrate” će nas tome sada podučiti i mi ćemo valjda konačno da naučimo da su Jevreji stradali u prošlom Drugom svetskom ratu. ZAISTA SMEŠNO!

Advertisements