Jedan prosečan novo izašli broj nedeljnika NIN koji je nekad bio zaista glasnik Srba i Srbije i predstavljao krem naše nacionalne misli sada je samo puka kopija nedeljnika koji promovišu “europske” vrednosti na nasilan način.

Evo pogledajmo lepo Klintona kako se smeši sa stranica ovog nedeljnika, zatim tu je sveprisutna priča o porastu nasilja u Srbiji i to samo zato što su nekim dvema poslanicima ukrali tašnu na ulici ali to je potpuno u duhu predstavljanja Srba kao fašista i nasilnika, zatim tu je jedan obavezno anti Ruski članak gde se braća Rusi obavezno predstavljaju kao prevaranti i kojima ne treba verovati i naravno nezaobilazno pominjati rušenje zida kao veliki istorijski dogadjaj bez obzira što je to istovremeno predstavljalo i rušenje nekoliko država kao što su u pitanju SSSR i Jugoslavija.

ALI SVE OVO JE JASNO ZAŠTO RADE ODGOVORNI IZ LISTA NIN JER JE TAJ LIST PREŠAO U RUKE NEMAČKOG KAPITALA I NEMCIMA NIKAKO NE ODGOVARA DA JE OVA NAPAĆENA DRŽAVA U NEKOM DILU SA RUSIMA MAKAR I ZA OVE CRKAVICE ŠTO NAM RUSI DAJU. NEMCI BI DA IM OVO BUD EKOLONIJA A NAŠA BOLESNA VLAST TO PRIHVATA I ODUŠEVLJENA SVAKOM RUŽNOM REČJU KOJU NEMCI IZREKNU PREMA SRBIJI I SRBIMA.

LIST NIN JE DEFINITIVNO PREŠAO U TABOR proeuropskih LISTOVA I PROPAGATORA proeuropskih VREDNOSTI KOJE SU JAKO ANTAGONISTIČKE SRPSKOM BIĆU.

Advertisements