VEOMA INDIKATIVNO JE DA JE LITVANIJA POSTALA DEO FAŠISTIČKOG SVETA SAD KAD MU VREME NIJE. LITVANIJA JE BILA FAŠISTIČKA DRŽAVA I U  VREME HITLERA, SVOG DRAGOG VODJE, ALI SAD KAD NJEGA VIŠE NEMA OVA DRŽAVA JE PRIMER ZA NAŠU VLAST KAKO SE IZBORITI ZA “SVOJE”.

Naime ovde kod naših vlasti svako ispoljavanje nacionalnog bića Srba ili Srbije je nacionalizam a za B92 je nacionalizam izjednačen sa fašizmom. E sad ovde je u pitanju cela država koja propagira simbole fašizma kao isceljujuće?!?!?!?!? Kako će se izboriti naše institucije sa ovakvim hirom europljana? Znači ta europa itekako ima fašistoidnog u sebi a kod nas je nacionalizma fašizam. Smešno!

Trebalo bi poznatog “antifašistu” Čedu Jovanovića sada priupitati kako to da fašizma ipak u europi ima, toj europi kojoj on tako zdušno ljubi d__e.

BRAVO LITVANCI izborili ste se za fašističko znamenje europe, zemlja će vam postati fašistička meka ili turistička lokacija gde se JEDINO U SVETU MOŽE DOGODITI DA JE FAŠISTIČKI KUKASTI KRST ISCELJUJUĆI SIMBOL?!?!?!!?

Advertisements